Нови детаљи злочина који је потресао Србију: Тијела полицајца и његовог сина пронашао најбољи пријатељ

Г.С.
Нови детаљи злочина који је потресао Србију: Тијела полицајца и његовог сина пронашао најбољи пријатељ

БЕОГРАД - Беживотна тијела полицајца Д. Ј. (41) и његовог сина (9) пронашао је најбољи пријатељ у сриједу поподне у изнајмљеном стану на Бановом брду, а како је саопштио МУП, у стану је затечено и опроштајно писмо.

Шта се тачно догодило иза затворених врата изнајмљеног стана на Бановом брду, требало би у наредним данима да расвијетле полиција и тужилаштво. Полиција је јучер саопштила да су њихови службеници у стану на Бановом брду затекли беживотна тијела полицијског службеника Д. Ј. (41) и његовог деветогодишњег сина, а да се сумња да је ријеч о убиству и самоубиству, те да се наставља рад на утврђивању свих околности и чињеница овог трагичног догађаја.

Како се на лицу мјеста увјерио новинар портала Нова.рс, стан у коме су пронађена два тијела је запечаћен. Управо у стану беживотна тијела полицајца и његовог деветогодишњег сина, како су сазнали на лицу мкеста, затекао је најбољи пријатељ Д. Ј.

Комшије које су јутрос затекли на лицу мјеста биле су престрављене оним што се у сриједу касно поподне догодило у њиховом крају.

- Ако је хтио да се убије, што није само себе убио. Видјели смо полицију синоћ али нисмо могли да претпоставимо какав се ужас догодио. Послије ми је комшиница испричала шта се догодило и сви смо остали у шоку - казао је један комшија.

На лицу мјеста је у сриједу поподне била и мајка несрећног дјетета, такођер службеница у Министарству унутрашњих послова, која је, како су нам испричале комшије, све вријеме плакла испред зграде. Међутим, у стан није могла ући јер су њене колеге и даље вршиле увиђај.

На вратима језива порука

Оно што је многе навело на помисао да се злочин није догодио у сриједу, када су тијела пронађена, јесте и порука коју смо јутрос затекли на улазним вратима стана. На црвеном папиру било је исписано: "Јавите се вашој бившој жени, забринута је за живот свог дјетета".

Како су сазнали у разговору са комшијама, несрећна мајка испричала је полицајцима да је са својим супругом била у коректним односима, али да није знала гдје живе јер је дијете преузимала изван стана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана