Нови детаљи трагедије у Ветернику: Жена ушла у шахт да спаси мужа па и она погинула

Г.С.
Брачни пар
Foto: Блиц | Брачни пар

НОВИ САД - Милана Н. (65) заједно са својим супругом Јосипом Н. (68) пронађена је данас око 12 часова у шахту код породичне куће у новосадском насељу Ветерник.

Брачни пар је пронашао унук, а на друштвеној мрежи Фејсбук се огласила и кћерка погинуле Милане. Претпоставља се да је узрок смрти струјни удар, али за сада то није потврђено, а полицијска истрага је у току.

- Са великом тугом и болом обавештавам родбину и пријатеље да су моја мајка Милана и мој очух Јошка трагично преминули - написала је кћерка Ана С.

Убрзо су бројни пријатељи почели да шаљу поруке саучешћа, пише Блиц.

Како је за сада познато, Милана и Јосип су сами сишли у шахт хидрофора, прво он а затим и она, а тренутак су забиљежиле надзорне камере.

- Чули смо полицију и ватрогасце са сиренама, и испрва смо мислили да се запалила радионица која се налази до њихове куће. Уплашили смо се јер је ту фирма за столарију, али кад смо се приближили видели смо да се све врти око шахта куће наших драгих комшија - каже један од станара улице у Ветернику и додаје да се сумња да је у шахт прво ушао мушкарац, а када је почела да га тресе струја, жена је ушла како би му помогла и тако су трагично окончали животе.

- Они су дивне комшије, тако пријатни људи, заиста је било дивно проводити време с њима - кажу житељи овог краја и додају:

- Прво је морала да се искључи струја у целом кварту, да би им се уопште пришло и покушало да се помогне. Нажалост, већ је било касно и они су били једно преко другог у шахту - каже извор из истраге, преноси Курир.

Према незваничним информацијама, обоје супружника су радили у Радио телевизији Војводине.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана