Нина Кобиљски, мајка убијене дјевојчице из Рибникара објавила ћеркин школски рад

Tanjug
Нина Кобиљски, мајка убијене дјевојчице из Рибникара објавила ћеркин школски рад

БЕОГРАД - Нина Кобиљски, мајка дјевојчице која је убијена прије три мјесеца у ОШ "Владислав Рибникар" на Врачару у Београду објавила је фотографију ћеркиног школског рада на друштвеним мрежама.

Мајка је у објави на Фејсбуку навела да је ријеч која је написана у том раду била ћеркина омиљена ријеч и да је то био њен омиљени цитат.

 "Како је дивно то да нико не мора чекати ни тренутак да би почео свет чинити бољим. Њен изабрани цитат... "Срећа" изабрала је ту реч - написала је мајка девојчице која је убијена 3. маја у ОШ "Владислав Рибникар". 

Њена ћерка је једна од десет жртава злочина који се догодио у Београду када је малољетни дјечак пуцао у ОШ "Владислав Рибникар".

Недавно је и отац убијене дјевојчице српски одбојкаш Драган Кобиљски на свом Фејсбук профилу подијелио пост о губитку, болу, али и неправди са којом се носе родитељи убијене дјеце. 

Он је навео да родитеље убијене дјеце зову родитељима "страдале" дјеце, али је указао да њихова дјеца нису страдала несрећним сплетом околности.

"Наша деца су убијена (стрељана, ликвидирана) са врло јасном намером, планом и жељом за фаталним исходом....ништа се ту случајно није десило...случајно су се само неки спасли... И како сада живе, дишу и уопште постоје родитељи убијене деце? Какво је детињство и младост браћи и сестрама, каква је старост бакама и декама? Какав је живот рањених и колике су трауме преживелих", упитао је Кобиљски у свом посту. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана