Николашевић неће да гони Шарића и припаднике његове групе

Танјуг
Николашевић неће да гони Шарића и припаднике његове групе

БЕОГРАД- У Специјалном суду у Београду данас је оштећени Горан Николашевић, рекао да се не придружује кривичном гоњењу Дарка Шарића и припадника његове групе, који се терете за више кривичних дјела међу којима је и псотављање бомбе под Николашевићева кола.

Николашевић тврди да је на његова кола бомбу поставио сведок-сарадник у постпуку против Шарића, Небојша Јоксовић, а не неко од оптужених по Шарићевом налогу. На питање судије да ли се придружује кривичном гоњењу и истиче имовинско правни захтев, Николашевић је одговорио "не", и истакао да може да се придружи кривичном гоњењу ако се поведе кривични поступак против Јоксовића.

Он је испричао и како је сазнао да му Јоксовић спрема ликвидацију, због чега је поднео кривичну пријаву против њега, али како тврди полиција није поступала по тој пријави. Њему је ту информацију дао Далибор Ристовић који је како је тврдио био ангажован да убије НИколашевића.

Николашевић је рекао да је причао људима да му Јоксовић спрема ликвидацију како би "сачувао своју главу", а из истог разлога је често причао са новинарима и гостовао у ТВ емисијама.

Њему је неко поставио бомбу на аутомобил, који је био испред куће, у августу 2020. године. Ова група се терети да је ангажовала људе који су поставили ту бомбу и заплашили Николашевића наводећи му да је то урадио Јоксовић, а све у циљу дискредитације њега као сведока сарадника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана