Несторовић изненађење избора: Сада смо релевантни

Танјуг
Несторовић изненађење избора: Сада смо релевантни

БЕОГРАД  - Носилац листе "Ми - глас из народа" доктор Бранимир Несторовић рекао је на конференцији за медије у изборном штабу те листе да је тај покрет постао релевантна политичка снага и да неће правити коалиционе споразуме у Београду.

-Могу да обећам да нећемо изневерити људе који су гласали за нас. Рачунамо да ћемо расти и да ћемо за известан период постати доминантна политичка снага у Србији -рекао је Несторовић.

Он је по питању избора у Београду рекао да тај покрет не размишља о коалицији и да ће подржати сваки конструктиван приједлог у Скупштини града.

-Мислим да ће бити јако тешко формирати градску власт. Биће нових избора вероватно брзо. Ми нећемо подржати ни једну страну - нагласио је он.

Кандидат те листе за градоначелника Београда Александар Јерковић је нагласио да су цијелу изборну кампању у Београду изнијели путем друштвених мрежа.

Он се захвалио свима који су преко друштвених мрежа ширили објаве и помогли да се чује за њих.

-Нисмо добили одговорајући простор у кампањи за Београд - истакао је Јерковић.

„Глас из народа“ чије је доктор Бранимир Несторовић заштитно лице (иако није именом на листи), освојио је према ИПСОС-у и ЦеСИД-у 4,8 одсто гласова на изборима у Србији.

-Нико нам није давао шансе. А ми смо ушли у круг четири, пет најјачих партија у земљи. Ми смо у кампањи потрошили, до десет дана пред крај кампање 12.000 евра - рекао је Несторовић када су објављени прелиминарни резултати.

Превазишао је све резултате из анкета и чини се „преузео“ највише гласова Социјалистичкој партији Србијр, али и Заветницима и Дверима.

Несторовић је носилац „новог таласа“ у начину политичког комуницирања у Србији јер је остварио популарност на одређеним Јутјуб каналима, није се бавио традиционалном кампањом, а успио је да оствари значајан резултат.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана