Омогућена вакцинација на Београдском сајму до 16.00 часова

Срна
Омогућена вакцинација на Београдском сајму до 16.00 часова

ВАБАЊАЛУКА - Заинтересовани привредници и њихови радници из Републике Српске могу и данас да се вакцинишу у Београду, саопштено је из Привредне коморе Српске.

Вакцинација ће бити обављена у хали три Београдског сајма.

"С обзиром на то да је на располагњу још око 2.000 доза вакцине жАстра Зенекаж, заинтересовани приведници и њихови радници из Српске могу и да се данас вакцинишу у Београду, до 16.00 часова", наведено је у саопштењу.

Из Привредне коморе наводе да је претходно потребно да се попуни од раније доступан упитник на интернет страници Привредне коморе Републике Српске.

Привредници треба да понесу и формулар којим дају сагласност за вакцинацију, како би из Привредне коморе могли најавити њихов долазак.

"Иако се на позив Привредне коморе Републике Српске за бесплатну вакцинацију пријавило 613 привредника и њихових запослених, минулог викенда, према информацијама из Привредне коморе Србије, вакцинисано је више особа од пријављених", наводи се у саопштењу.

У сарадњи са Привредном комором Србије омогућена је несметана вакцинација и додатног броја особа који се нису пријавили на вријеме, али су у суботу и недјељу дошли у Београд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана