Насилнику који је беби поломио руке и ноге притвор до 30 дана

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД - Први основни суд у Београду одредио је пртитвор до 30 дана Рашиду Б. из Београда, који се сумњичи да је 4. новембра у кући на Карабурми претукао бебу своје ванбрачне супруге.

Према писању медија ријеч је о дјетету које још нема годину дана. Дјете је задобило тешке повриједе и поломљене су му обе руке и ноге.

Претпоставља се да ово није први пут да је беба жртва насиља. Сумња се да је у четвртак Рашид Б. остао неко вријеме сам у кући са дјечаком и да га је, из за сада непознатих разлога, претукао до те мјере да је имао преломе обе руке и ноге, као и друге бројне повриједе по тијелу, за које се вјерује да су настале раније.

Иначе, дјете је крваво и са подливима затекла мајка. Из засад непознатих разлога, дјете је у болницу превезено тек наредног дана, пишу медији.

Тужилаштво такође утврђује, у зависности од тежине посљедица повриједа код дјетета, да ли овде има елемената кривичног дјела - убиство у покушају, у ком случају би предмет био прослеђен на надлежност Вишем јавном тужилаштву.

"Донијета је наредба о спровођењу истраге и сљеди испитивање мајке и свих свједока, као и вештачнеје повриједа", прецизирају у тужилаштву. Дјете, које још нема годину дана, задобило је тешке повриједе и поломљене су му обе руке и ноге. Претпоставља се да ово није први пут да је беба жртва насиља.

Сумња се да је у четвртак Рашид Б. остао неко вријеме сам у кући са дјечаком и да га је, из за сада непознатих разлога, претукао до те мјере да је имао преломе обе руке и ноге, као и друге бројне повриједе по тијелу, за које се вјерује да су настале раније. Иначе, дјете је крваво и са подливима затекла мајка. Из засад непознатих разлога, дјете је у болницу превезено тек наредног дана, пишу медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана