Надлежни органи да се баве безбjедношћу породице Вучић

Срна
Надлежни органи да се баве безбjедношћу породице Вучић

БЕОГРАД - Посланик СНС и председник скупштинског Одбора за контролу службе безбедности Игор Бечић позвао је данас надлежне органе да се озбиљно баве питањем безбједности породице предсједника Александра Вучића.

Бечић је, коментаришући данашњу насловну страну листа Данас, на којој је син председника Вучића, рекао да такве наслновнице и инсинуације нису нимало наивне и да представљају "позив на линч и ликвидацију Данила Вучића што је, додаје, недопустиво у демократски уређеној држави.

Он је позвао државне органе да се позабаве и питањем токова новца када је реч о независним медијима и невладиним организацијама које, како наводи, под паролом демократизације и независности деловања озбиљно урушавају безбедност државе и њених грађана. 
Бечић оцјењује и да ће Данило Вуцић, шта год да уради или не уради, бити јавно блаћен и растргнут само зато што је син Александра Вучића.

"Очигледно живимо у времену када је сину председника државе забрањено да оде на јавно место и да гледа утакмицу. Пре извесног времена имали смо прилику да гледамо уплаканог иласа како кука да му неко напада децу. Ево сад из прве руке видимо чија су деца И чија је породица мета политицких противника", навео је Бечић.

Он каже да то није случај само сада у предизборној кампањи, већ оцјењује да се Драган илас таквим "подлим играма" служи годинама, користећи као инструмент "такозване независне медије и независне новинаре", који су, оцењује Бечић, итекако суштински финансијски зависни од својих донатора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана