Мушкарац (46) из Врања осуђен на доживотну робију због убиства супруге

Г.С.
Мушкарац (46) из Врања осуђен на доживотну робију због убиства супруге

ВРАЊЕ - Дејан Павловић из Врања одлуком Вишег суда осуђен је на доживотну казну затвора због убиства супруге Славице у марту прошле године.

Више јавно тужилаштво у Врању, у завршној ријечи након завршеног кривичног поступка, предложило је суду, да се оптуженом Дејану Павловићу(46), за учињена кривична дјела, изрекне казна доживотног затвора, што је суд и потврдио. Суд је и изрекао мјеру обавезног лијечења Павловића од алкохолизма.

Подсјетимо, у ноћи између сриједе и четвртка 23. марта прошле године око 23 сата полицији је пријављен покушај убиства. Случај су пријавили љекари из Хитне помоћи, касније је утврђено да је муж након расправе избо жену у предјелу стомака и кћерки нанио повреду, преноси Блиц.

Дејан је под дејством алкохола, након расправе са супругом насрнуо на њу, а затим узео нож из кухиње, сјечива 20 центиментара, улетио у спаваћу собу и супрузи нанио убодне ране у предјелу лијеве слабине, а двадесеттрогодишњу кћерку поскекао у предкелу руке јер је покушала да заштити мајку. Насилник је ухапшен, а несрећна жена преминула је у болници. На одлуку Вишег суда у Врању може да се поднесе жалба Апелационом суду у Нишу.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана