МУП Србије наставља потрагу за несталом породицом Ђокић

ГС
Foto: Приватна архива

Полиција интензивно трага за Гораном Ђокићем, његовом супругом Горданом и двадесетпетогодишњом ћерком Јеленом који су нестали у недјељу на путу од села Моравац, гдје су били код Горанове мајке, до Алексинца гдје живе.

Иако су се у потрагу укључила и хеликоптерска јединица МУП, никаквих трагова нема ни од породице ни од возила црног фолксваген пасата, за чијим је управљачем био Горан када су нестали.

Полиција разговара са њиховим пријатељима, али за сада нема никаквих информација које би указале на то шта им се десило. Међу онима који су дали изјаву овим поводом је и Зоран Стојковић, који је са Ђокићима повезан кумовским везама, а радио је у њиховој мењачници до прошле године.

- Радио сам код њих од 2008. године до 23. марта прошле године, када сам отишао у инвалидску пензију. Кум сам његовом брату, крстио сам његове братанице. Откако сам отишао у пензију, рјеђе сам их виђао, преноси Телеграф.

Кад бих силазио у град, два, три пута мјесечно, свраћао сам код Горана да видим како посао иде. Никада се није ни на шта жалио. Шокиран сам, били су у Врњачкој Бањи на одмору пет дана, послије тога се нисмо видјели. Искључено је да негдје оде, а да се не јави. Ишао је са ћерком и женом на викенде, али се увијек јављао. Не знам да ли је имао неки мотив да нестане, не знам, у шоку сам. Апсолутно не знам ништа, то је све изненађујуће за нас. Бринем, страхујем да им се нешто десило, можда и оно најгоре - казао је Стојковић.

Подсећамо, нестанак Горана Ђокића (57), његове супруге Гордане (56) и ћерке Лидије (25), пријављен је јуче, а у потрагу за њима се у току послеподнева укључила и хеликоптерска јециниxа МУП Србије.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана