МУП Србије као положајнике угостио полицајку и њено петоро дјеце ВИДЕО

Танјуг
МУП Србије као положајнике угостио полицајку и њено петоро дјеце ВИДЕО

БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Србије Братислав Гашић угостио је данас у сједишту Министарства унутрашњих послова (МУП) породицу Бојане Ћурчић, помоћника командира Полицијске станице Нова Варош, а она и њено петоро дјеце били су и положајници приликом обиљежавања Божића у овом министарству.

Гашић је рекао како за министарство и њега самог ,као првог међу једнакима, овакав чин представља историјски тренутак, наводи се у саопштењу МУП-а.

-Након толико година нешто тако лепо догодило се у овој згради, а овој предивној породици желим пуно здравља, да будете срећни, од Бога благословени, и да вас има још више, а ми ћемо водити рачуна о вама, јер ово је наша будућност - истакао је Гашић.

Министар је свима пожелео много породичне среће и здравља и додао да је ова младост оно што ће "сутрадан да настави исте ове наше српске обичаје као што то данас ми учимо од наших родитеља".  

-Заједничким снагама, управо како смо данас овде окупљени, треба да наставимо у овој години да враћамо министарство тамо где му је место, а то је да буде прво по свему у овој нашој лепој Србији - поручио је Гашић.

Ћурчићева је захвалила Гашићу на срдачном дочеку, поручивши да јој је овакав гест значајан подстрек да настави свој даљи рад у полицији.

У саопштењу се наводи да је у обиљлежавању Божића у Министарству унутрашњих послова учествовао и владика Стефан, који је поручио да припадници овог министарства имају велику одговорност да служе народу и Богу, цркви и држави, и пожелео свима мир и срећан празник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана