МУП Србије: Грбовић одбио да полицији да изјаву

Срна
МУП Србије: Грбовић одбио да полицији да изјаву

БЕОГРАД - Лидер Покрета слободних грађана /ПСГ/ Павле Грбовић одбио је да дође у полицијску станицу и да изјаву након ицидента током данашњег изборног процеса у Земуну, саопштио је МУП Србије, гдје су, како наводе, изненађени увредама Грбовића о наводном непрофесионалном поступању полиције у том случају.

Из МУП-а су истакли да је полиција одмах по добијању сазнања о инциденту изашла на лице мјеста, да је са свим учесницима на лицу мјеста обављен разговор и да су позвани у полицијску станицу како би дали изјаву.

"Наглашавамо да је Грбовић одбио да дође у полицијску станицу да да изјаву, јер, како каже, нема поверења у полицију. Он је потом са страначким колегама отишао у КБЦ Земун, потом на конференцију за новинаре и још се није одазвао позиву да дође у полицијску станицу, што су остали актери инцидента учинили", наведено је у саопштењу.

МУП је апеловао да се сви учесници у изборном процесу не користе у политичкој борби професионално, на закону засновано, поступање полиције.

МУП је раније данас саопштио да предузима све мјере и радње како би расвијетлили околности инцидената који су се догодили током данашњег изборног процеса у београдској општини Земун у ком је учествовао Грбовић.

Навели су и да се интензивно ради на расвјетљавању свих околности и идентификовању особе која је данас у Чачку напала посланика Српске напредне странке Братислава Југовића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана