"Мој син похађа ту школу", Пјевачица Ана Станић и глумац Марко Јанкетић испред школе на Врачару гдје се десио крвави пир

ГС
"Мој син похађа ту школу", Пјевачица Ана Станић и глумац Марко Јанкетић испред школе на Врачару гдје се десио крвави пир

У Основној школе на Врачару јутрос око 8 часова дошло је до пуцњаве. Према првим информацијама ученик (14) је донио пиштољ у школу. У крвавом пиру према најновијим информацијама, осим радника обезбјеђења, убијено је и неколико деце, али тачан број није утврђен, медији спекулишу бројкама од 6 до 8 настрадале дјеце.

У ОШ "Владислав Рибникар" иде и син пјевачице Ане Станић, која се поводом овог стравичног догађаја огласила.

- У шоку сам и даље, не могу да верујем шта се догодило. Сви смо узнемирени. Мој син похађа ту школу, али је данас друга смена. Још увек немам никакве информације. Мој син иде у пети разред, а дечак који је пуцао је седми. Нису се познавали - рекла је кратко потресена певачица за "Телеграф".

Поред Ане Станић екипа горенаведеног портала је на терену затекла је и глумца Марка Јанкетића, али он није желео да даје никакве изјаве.

Водитељ Зоран Кесић, чије дете такође похађа поменуту школу налази се са осталим родитељима испред зграде гдЈе се крвави пир десио.

- Ја сам дошао испред школе да видим шта се дешава, јер моје дете иде у ту школу, али ове недеље је друга смена. Не знам шта да кажем, ово је страшно, јако сам узнемирен... Наша деца иду у ту школу... - почео је Зоран за "Телеграф" и додао да су људи јако уплашени.

- Не знам тачно шта се догодило, не могу да вам дам више информација, јер нисам упућен. Видим само да су се родитељи окупили, сви су уплашени, деца излазе из школе уплакана, наставници су узнемирени. Стварно је страшно ово што се догодило - рекао је водитељ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана