Младић из Сјенице погинуо док је снимао видео за друштвене мреже

ГС
Младић из Сјенице погинуо док је снимао видео за друштвене мреже

НОВИ ПАЗАР - У тешкој саобраћајној несрећи која се синоћ догодила у Новопазарској улици у Сјеници, погинуо је Емир Р, а К. Б. је тешко повријеђен.

Иако је Хитна помоћ брзо стигла на лице мјеста, Емиру није било спаса.

Како пише Санџак Данас, а преноси Телеграф.рс, изјаве непосредних сведока откривају застрашујући детаљ. Емир је изашао је из аутомобила како би снимио свог пријатеља К. Б, који је желео да великом брзином прође поред Емира, да би направили видео снимак за друштвене мреже.

К. Б. је изгубио контролу над возилом при великој брзини и ударио Емира, који је убрзо након несреће изгубио битку за живот. Аутомобил се преврнуо на кров и завршио на око 100 метара удаљености од пута.

Ова несрећа потресла је становнике Сјенице, те су се у великом броју опраштали од трагично настрадалог младића. Друштвене мреже преплавиле су поруке подршке породици, изражавајући дубоку тугу и жаљење због губитка.

-Ово је тежак тренутак за нашу Сјеницу. Емир је био познат као добар и племенит човек, његов изненадни одлазак оставља дубок ожиљак у нашим срцима - написао је један од суграђана на "Фејсбуку".

Како се наводи, цијела Сјеница стоји уз породицу у овим тешким тренуцима, моле се молитве за покој душе Емира Р. и за брзи опоравак К. Б.

Многи суграђани су се окупили како би дали снаге породици трагично настрадалог Емира у овом трагичном тренутку.

-Не постоји реч која може описати бол коју осећамо - рекао је један од присутних.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана