Митровић: Претучени малолетници стабилно, али под тешким психичким стресом

Танјуг
Митровић: Претучени малолетници стабилно, али под тешким психичким стресом

КОСОВСКА МИТРОВИЦА- Дечији хирург др Бобан Митровић из Клиничко - болничког центра (КБЦ) Косовска Митровица саопштио је данас да су двоје малолетника Д.Р. (17) и К.Р. (16) за које је претходно Канцеларија Владе Србије за Косово и Метохију саопштила да их је код Звечана претукла косовска полиција, стабилно, али да су под тешким психичким стресом.

-Дечак је добио више удараца у пределу главе и ударац ногом у пределу слабина, док је сестра, која је била сувозач, брутално скинута са мотора, вучена по земљи и при томе задобила контузионе повреде десног рамена - рекао је Митровић за ТВ Мост.

Он је додао да су њих двоје, према њиховим речима, задобили повреде од  косовске полиције након што су их полицајци зауставили код села Рудине док су се возили квадом.

Др Митровић је рекао да су обоје налазе на хируршком одељењу, као и да су у току дијагностика и консултативни прегледи.

Малољетни К.Р. и Д.Р, брат и сестра, брутално су претучени у селу Житковац, у општини Звечан док су возили квад, саопштила је синоћ Српска листа.

На Јарињу је јуче ухапшен Далибор Спасић, осумњичен за нападе на новинаре, објавио је министар унутрашњих послова у Приштини Ђељаљ Свечља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана