Мислио је да га јуре полицајци, а они му помогли приликом порођаја супруге: Догађај као из филмова

Блиц
Мислио је да га јуре полицајци, а они му помогли приликом порођаја супруге: Догађај као из филмова

БЕОГРАД - Полиција је три пута зауставила Панчевца док је возио своју жену на порођај, а у једном тренутку помислио је да га јуре.

Међутим, они су му помогли, а иако је било драматично, убрзо се родио здрав дјечак који има 3,8 килограма.

Мајор полиције Драган Василић, замејеник командира саобраћене полиције Панчево и Небојша Спасић полицајац, помогли су младим родитељима да безбједно стигну до болнице, а гостујући у "Јутру" испричали су како је то изгледало.

- Ја сам био у склопу те друге патроле која је зауставила овог возача са породиљом у возилу. То вече је изгледало уобичајено, као и свако друго вече. Наш посао је такав, динамичан, тако да обично очекујемо неочекивано. Изненађење је уследило када смо у Црепаји из правца Ковачице зауставили возило, чији возач нам је одмах саопштио да је са њим у возилу жена која се порађа.

Ми смо му одмах омогућили да настави даље кретање и мени је тада кроз главу прошло да он баш није фокусиран на вожњу и на саобраћај, јер мора пажњу да обрати на госпођу која је била поред њега. Тада сам позвао прву наредну патролу која је била у насељу Скробара у северној индустријској зони града Панчева.

У тој патроли се налазио Небојша заједно са полицајцем Ђукић Стефаном и нашим командиром саобраћене полиције у Панчеву Александром Миљковић - рекао је Драган, а Небојша се надовезао:

- Пола сата пре поноћи нам је заједно командир јавио путем телефона да се возило ка Панчеву креће великом брзином, да је у питању инострано возило и да је у возилу породиља, након чега смо ми брзо донели одлуку да сачекамо возило како бисмо га испратили до Панчева.

С обзиром да је био викенд, ми смо сачекали возило, возило је прошло, кренули смо за возилом под ротацијом, где смо се кретали поред возила и кроз прозор рекли да нас прати.

Након чега је, претпостављам, возач схватио о чему се ради. кретали смо се ка Панчеву где смо му чистили пут. С обзиром да је био викенд, субота, мало већи интензитет саобраћаја је био, тако да смо стигли на вријеме - испричао је Небојша, а шта је о свему овоме рекао гинеколог Душан Протић, сазнајте у видеу у наставку текста.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана