Мишковић се повлачи из оперативног управљања Делтом

Танјуг
Мишковић се повлачи из оперативног управљања Делтом

БЕОГРАД - Нова организација менаџмента Делта Холдинга по којој ће, умјесто председника компаније и Борда директора, компанијом руководити Управни одбор и Извршни одбор ступа на снагу 1. јуна, а Мирослав Мишковић, досадашњи предсједник Делта Холдинга, биће предсједник Управног одбора, објавила је ова компанија.

Мишкових на новој позицији намјерава да се повуче из оперативног управљања компанијом и да своје искуство и знање усмјери у три области, наводи се у саопштењу.

Додаје се да ће његов фокус бити усмјерен на интернационални развој Делте, на рад са младим људима у компанији, односно формирање будућег менаџмента и на развој села у Србији, посебно кроз компанијски пројекат Наше село.

Пословање Делта Холдинга водиће Извршни одбор на чијем ће челу бити Милка Војводић, дугогодишњи виши потпредсједник за економију и финансије.

"У тренутку када славимо 30 година рада и када се спремамо за усељење у нову, најмодернију пословну зграду, прави је моменат за промене у менаџменту Делта Холдинга", изјавио је Мирослав Мишковић.

Навео је да ће ове промјене донијети напредак јер, како је рекао, компанија има искусан менаџмент, који је градила три деценије.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана