Милионер Ђанлука Ваки стигао у Београд на ревакцинацију

Танјуг
Милионер Ђанлука Ваки стигао у Београд на ревакцинацију

БЕОГРАД- Свјетски познати милионер из Италије Ђанлука Ваки допутовао је данас у Србију како би на Београдском сајму примио другу дозу вакцине против корона вируса. На аеродрому "Никола Тесла" око 10 сати дочекао га је замјеник градоначелника Горан Весић.

Ваки је новинарима на аеродрому казао да је у Београду фантастична организација када је ријеч о вакцинацији против вируса корона и позвао све да се у што краћем року вакцинишу.

"Морамо то да урадимо, људи морају да се вакцинишу како бисмо побиједили вирус корона", апеловао је Ваки, које ће на Сајму примити Фајзерову вакцину.

У разговору са новинарима који су га дочекали на аеродрому, Ваки је открио да је поријеклом Србин, јер му је деда са очеве стране из Србије, док је са мајчине стране поријеклом Аргентинац.

Исказао је задовољство због долазака у Београд јер је то, како је навео, град који му је драг и гдје га људи срдачно дочекују сваки пут када дође.

У Београду је био и прије двије године када је наступао као ди џеј, а за ту, како каже, журку, наводи да је била фантастична и да су се супер провели.

Ваки каже и да овога пута остаје само један дан у престоници Србије и да ће након примљене друге дозе вакцине се вратити у Италију.

Осим замјеника градоначелника, италијанског милионера је на аеродрому дочекао и привредник Андреја Кесић.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана