Миленковић стигао у Тужилаштво на разговор

Танјуг
Миленковић стигао у Тужилаштво на разговор

БЕОГРАД - Начелник Одељења за сузбијање дрога Слободан Миленковић стигао је данас у Палату правде, гдје у 10.30 сати треба да, у Посебном одељењу за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду, обави разговор у својству грађанина.

Миленковић је у Палату правде стигао у пратњи колеге.

Ово је трећи пут да Миленковић долази на разговор у тужилаштво, јер је први пут рекао да не жели да одговара на питања без присуства адвоката, због чега је разговор одложен, док је претходне недеље одговорио на питања на која је могао без одобрења надређених.

У међувремену тужилаштву је достављена одлука министара унутрашњих послова Александара Вулина, којом се Миленковић ослобађа чувања тајности података за потребе давања исказа пред тужилаштвом. Тужилаштво је раније обавестило јавност да је Миленковић позван на разговор како би се изјаснио на наводе бивших високих функционера МУП-а изнетих током претходних седмица у јавност. Поводом тих навода Више јавно тужилаштво у Београду је наложило прикупљање информација и обавјештења.

Тужилаштво је тада истакло да се провере које су у току не односе на већ процесуиране предмете, па ни на предмет у јавности познат као "Јовањица".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана