Медицински техничар тукао пацијенте и колегиницу у хитној служби у Богатићу

Танјуг
Медицински техничар тукао пацијенте и колегиницу у хитној служби у Богатићу

БОГАТИЋ - Полиција у Богатићу ухапсила је након драме испред Дома здравља Д.Р. (45), медицинског техничара у хитној служби, због физичког напада на пацијенте и колегиницу И.С. са којом је био у смјени, преноси Телеграф. рс.

Портал наводи да је више очевидаца који су чекали на преглед рекло да је медицински техничар одједном, ничим изазван, насрнуо на једну пацијенткињу, а потом ударио њеног супруга кад је покушао да је заштити.

-Био је разјарен, урлао је како му је доста свега, помињао неке виле и демоне са жутим очима и у жутим мајицама, призивао некога да дође.

Било је страшно, преплашила сам се - испричала је пацијенткиња која се затекла у Дому здравља ради хитног прегледа.
Медицинска сестра И.С. је истрчала из ординације напоље са намјером да смири помахниталог колегу, али је и она добила батине.

-Њу је ударао, а у једном тренутку и гурнуо свом снагом тако да је ударила главом у врата и пала на земљу - рекли су очевици.
Када се урлајући устремио на још једног човека који се затекао на паркингу, стигла је патрола полиције коју је о несвакидашњем инциденту обавијестио један пацијент.

Силеџију су полицајци одвели у станицу, након чега је хоспитализован на психијатријском одјељењу шабачке болнице. Повријеђена медицинска сестра, према незваничним информацијама, има подливе од удараца које је примила и није животно угрожена.

Тужилаштво се још није изјаснило о покретању кривичног поступка.

Извор Телеграфа је објаснио да је то уобичајена процедура, с обзиром на то да је напасник хоспитализован и додао да ће се тужилаштво о квалификацији кривичног дјела изјаснити када осумњичени буде здравствено способан да буде саслушан.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана