Мартиновић се извинио грађанима, Вучићу и Влади Србије због свог говора у Скупштини

Агенције
Мартиновић се извинио грађанима, Вучићу и Влади Србије због свог говора у Скупштини

Министар за државну управу и локалну самоуправу Александар Мартиновић извинио се данас свим људима који су се осјетили повријеђеним због његовог говора у Скупштини Србије 4. јула, као и предсједнику Александру Вучићу и Влади Србије због непријатности коју су имали усљед његовог говора.

"Нисам имао намеру да увредим грађане Републике Србије који немају или не могу да имају децу, те сматрам да је мој говор протумачен на потпуно погрешан начин. Жао ми је ако је било кога мој говор повредио и нанео му бол", навео је Мартиновић, извинивши се "свим људима у Србији који су се осетили повређеним" његовим говором на сједници Народне скупштине одржане прије два дана.

"Извињавам се председнику Републике Србије Александру Вучићу и Влади Републике Србије због непријатности коју су имали услед мог говора", саопштио је такође Мартиновић, преноси Тањуг.

Он је навео да му је жао јер је, "понет емоцијама, дозволио себи да каже нешто што је могло да се тумачи на различите начине".

"Они који су погрешно протумачили мој говор тврде да сам рекао нешто што никада не бих помислио да кажем.

Али како каже стара изрека: "Човек је господар неизговорене речи, а слуга изговорене", додао је Мартиновић, а пренијело Министарство државне управе и локалне самоуправе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана