Манијак писао сестри Тијане Јурић: Убићу те

Агенције
Манијак писао сестри Тијане Јурић: Убићу те

М. М. (31) из Београда ухапшен је због сумње да је преко Фејсбука упутио језиве пријетње смрћу Сашки Јурић, ћерки Игора Јурића и рођеној сестри Тијане Јурић (16), коју је прије пет година брутално убио месар Драган Ђурић (34).

Осим Сашки, осумњичени је пријетио и самом Игору Јурићу, предсједнику Фондације “Тијана Јурић”.

Како наводи Курир, М. М. је на Фејсбуку користио лажни профил на име Игор Ђурић. Сестри убијене Тијане послао је застрашујућу поруку: “Убићу те, Сашка, као што сам ти задавио сестру к?к****ну”, док је њеном оцу написао: “Драго ми је што сам ти убио ћерку, ту проклету к****цу, цијелог живота ћеш патити за њом док сам ја у затвору”.

“Оно што је додатно узнемирујуће у овим претњама јесте то што је ухапшени Београђанин користио презиме правог Тијаног убице, а поруке је писао као да је он тај убица. Шта је његов мотив за овако монструозно понашање, зна само он, а истрага ће утврдити због чега је узнемиравао породицу трагично преминуле тинејџерке”, каже извор Курира.

Игор Јурић рекао је јуче за Курир да не познаје ухапшеног мушкарца, као и да је страховао за животе чланова своје породице.

“Шест месеци уназад добијам разне претње, али ову нисам могао да препустим случају. Ова је била једна од најозбиљнијих. Та особа први пут ми се обратила пре три дана речима да ће убити мене, али и моју ћерку на исти начин на који је Тијана убијена”, рекао је Јурић.

Додао је и да преко тих ријечи није могао да пређе, због чега је случај пријавио полицији.

“С обзиром на то да смо већ изгубили једно дете, ово је на нас деловало страшно”, каже Јурић и додаје да не зна разлог за пријетње које су му упућене.

Полиција је мушкарца који је пријетио, како наводи отац Тијане и Сашке Јурић, ухапсила свега 10 сати после пријаве.

“Изузетно сам им захвалан на експресној реакцији”, рекао је Игор Јурић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана