Мајка нестале Лане: Рекли ми да није добро и да дођем по њу, али моје ћерке није било нигде

Г.С.
Foto: Фејсбук

БЕОГРАД – Петнаестогодишња Лана Милошевић (15) је нестала је седмог фебруара на Црвеном крсту и од тада јој се губи сваки траг.

Вера Милошевић, неутјешна мајка, наводи да је забринута за своју ћерку, те да се никада раније није дешавало да оде негдје а да јој се не јави. Како је испричала, Лана је тог дана била послије подне у школи и часови су јој трајали до 19 сати.

- Лана је недавно изгубила свој мобилни, због чега је у последње време користила телефон својих пријатеља за комуникацију. Те вечери, док сам била на ноћној смени, позвала ме је око 22 часа. Тада ми је рекла да се задржала после школе, али да сада креће кући и поручила ми је да се не бринем. Деловала је расположено и срећно, ништа није наговештавало да се неће вратити кући - наводи мајка Вера.

Напоменула је и да је ћерка тада не би позвала да је хтјела да побјегне од куће или да нешто није било у реду.

- Сат времена од тог позива, зове ме њен друг са којим је била и другарица, са чијег телефона ме је Лана позвала. Они су ми тада рекли да је Лана нешто конзумирала и да јој није добро, те да одмах дођем по њу јер они морају кући. Не знам да ли је тачно да је нешто конзумирала, тако су ми они рекли. Замолила сам их да сачекају док дођем, међутим, звали су их родитељи и морали су кући - прича она.

Како каже, Ланини другари испричали су јој да су се растали са њеном ћерком у близини Црвеног крста, преносе Новости.

- Одмах сам села у кола и кренула ка тамо. Моје ћерке нигде није било, тражила сам је свуда, али безуспешно. Звала сам све њене другаре, нико не зна где је - додаје мајка.

Вера истиче да јој је тренутно једино битно да нађе своју ћерку.

- Свака помоћ је добродошла, само да је пронађемо и да је она добро - закључује мајка нестале Лане.

Ланина мама Вера замолила је све грађане који виде Лану или имају било какву информацију о њој да обавјесте полицију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана