Мајка Косте К. открила како се понашао прије масакра

ГС
Мајка Косте К. открила како се понашао прије масакра

– Коста се у кући понашао нормално, није било неких његових неуобичајних потеза или реакција, казала је током испитивања између осталог, мајка дјечака убице са Врачара.

Било је неких пубертетских “бубица”, али ништа драматично, нити озбиљно. Он је у школи био изванредан, ишао је и на ваншколске активности и нико се ништа у вези њега није жалио, нити је он говорио да има неке проблеме. У породици је све функционисало како треба и односу су били добри и нормални, казала је она.

Ово је нека суштина коју је, како се незванично сазнаје, приликом давања изјаве у београдској полицији испричала Миљана Кецмановић мајка малољетног Косте, који је 3. маја починио стравичан злочин у својој школи “Владислав Рибникар”, убивши чувара и деветеро ученика те ранивши наставницу историје и још пет ђака, преносе “Новости”.

Наводно, полицајци су мајку питали о свему – од вртића, када је Коста кренуо, какав је био, шта се дешавало, када је кренуо у школу, о односима са другарима, с ким се навише дружио, ако је имао са ким је имао проблеме, да ли је имао кућног љубимца, какви су му односи са сестром, да ли се жалио на нешто, да ли је био незадовољан нечим.

Костини родитељи нису разведени, нити растављени, како се спекулисало, већ су до злочина живјели заједно.

Отац му је сада у притвору, а Коста у болници.

Костина мајка за сада није осумњичена ни за шта и она је у полицији била на информативном разговору као грађанин.

Са њом је била адвокат Ирина Боровић, која каже да је мајка одговорила на сва постављена питања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана