Мајка Данке Илић: Боле ме спекулације, надам се да ћемо што прије загрлити свoје дијете

ГС
Мајка Данке Илић: Боле ме спекулације, надам се да ћемо што прије загрлити свoје дијете

БОР - Потрага за двогодишњом дјевојчицом Данком Илић, која је нестала прије тачно седам дана у Бањском пољу у Бору, и даље траје, a Ивана Илић, мајка дјевојчице, говорила је за медије први пут од када је Данка нестала.

За портал Nova.rs открила је да ли је погледала снимак на коме је наводно дјевојчица, али и колико је боле медијска нагађања да иза свега стоји управо она.

Ивана наводи да су супруг и она заједно, да се боре сваки дан да им се дијете што прије врати кући, али и да данима о њој излазе бројне небулозе.

-Држимо се колико можемо, само да се Данка што пре пронађе. Чекамо да се све ово заврши, надамо се најбољем, а онда ћемо се супруг и ја огласити јавно, и одговорити на све увреде, прозивке, небулозе. Зато се ми не оглашавамо. Боле ме све те спекулације, бацање кривице на мене и супруга - наводи Ивана.

Ивана открива шта се крије иза писања појединих медија да је вјештачењем њеног телефона откривено да је претраживала граничне прелазе са Румунијом, али и колико може да кривично одговара.

-Телефон је био на вештачењу, само ћу то рећи. Да је тако, ја не бих била мајка која тражи своје дете, мој статус би био другачији. Само да се Данка врати жива и здрава, а онда ћемо о свему проговорити -каже Ивана за Нова.рс.

На питање да ли је погледала снимак из Беча, на коме је наводно њено дијете, Ивана каже да јесте.

-Снимак сам погледала, али због тока истраге не смем да коментаришем. Полицији свака част, људи не спавају, даноноћно траже. Надам се да ћемо што пре загрлити наше дете - наводи мајка нестале Данке.

На питање да ли се нада да је њено дијете добро, Ивана каже да другачије неће ни да вјерује.

-Не желим на другу опцију ни да помислим - закључује Ивана.

Данка Илић, стара непуне двије године, нестала је прошле седмице са имања породице Драгомировић у Улици војводе Радомира Путника у насељу Бањско Поље крај Бора. Мајка Ивана је са сином старим три године и кћеркицом од непуне двије, дошла на имање, које је било прилично запуштено.

У тренутку када је отишла да сипа воду дјечаку, дјевојчица је нестала. Полиција непрестано чешља сваки педаљ мјеста на коме је дјевојчица посљедњи пут виђена, а један сегмент истраге усмјерен је и на снимак који је српски држављанин снимио у Бечу, а на коме је наводно нестало дете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана