Лечић објавио преписку са Данијелом Штајнфелд

гс
Foto: гс

Глумац Бранислав Лечић јутрос је на ТВ Прва објаснио шта се дешавало 7. маја 2012. године, на дан за који Данијела Штајнфелд тврди да ју је Лечић силовао.

Убрзо након тога, Лечић је на свом Тwиттер налогу објавио преписку са Данијелом Штајнфелд путем мејла и Вајбера, тврдећи да му се она први пут обратила 12. децембра 2016. године, што је, како каже, дио доказног материјала који је полиција прибавила.

У мејлу за који глумац каже да је дио доказног материјала који је полиција прибавила вјештачењем његовог телефона, између осталог стоји:

"Леко! Надам се да ти ради ова адреса - немам твој број мобилног. Сто година! Како си, драги Леко, шта има? Ја сам добро, срећна у Њујорку и сад у краткој посети родитељима, слетела јуче. Неки продуценти су заинтересовани да праве Дневну заповест - филм! Причаћу ти како су дошли на ту идеју - та продукција ће сигурно правити пост wар филм, тако да траже сценарио. Све је још на преговорима, ако си ти иницијално заинтересован, и писац Ђурђевић, онда причамо даље", стоји у Лечићевој објави на Тwиттеру.

"Иницијални имејл од стране Данијеле Штајнфелд, део доказног материјала који је полиција вештачењем мог телефона и имејла прибавила."

Глумац је објавио и дио у коме Штајфелдова поручује Лечићу да би вољела с њим лично да прича, па да због тога заједничким познаницима не помиње да се она накратко вратила у Србију.

Мејл се завршава ријечима: "Љубим те пуно".

Лечић је објавио и дио свог одговора Штајнфелдовој.

"Дени, много си ме обрадовала. Наравно да хоћу да се видимо. Обавезно. Остави ми твој број телефона у Београду или ме ти зови", одговорио је он.

О снимку који је Данијела Штајнфелд објавила, Лечић је рекао да је "чиста манипулација".

"Тај разговор је вештачен у полицији, снимак, и утврђено је да је монтиран. Да садржи непримерено обраћање, а такође да не садржи ништа што указује на то да је међу нама икада дошло до физичког односа, сексуалне природе".

Глумац је приложио и службени документ у коме се наводи:

"Дана 8.4.2021. по наредби Вишег суда у Београду, извршено је претресање уређаја и изузимање садржаја мобилног телефона који је привремено, уз потврду одузет, и касније враћен Браниславу Лечићу".

Поводом најаве Данијеле Штајнфелд да ће објавити цијеку снимак, Лечић је за ТВ Прва рекао да се код полиције налази снимак, као и да "неће од тога да прави ријалити", што је поновио и у својој Тwиттер објави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана