Лажни пресретач “контролисао” возила, двије особе ухапшене

ГС
Лажни пресретач “контролисао” возила, двије особе ухапшене

БЕОГРАД - Министарство унутрашњих послова Србије саопштило је да су припадници Полицијске управе у Чачку ухапсили У. М. (26) и Н. М. (25) због основане сумње да су извршили кривична дјела лажно представљање и угрожавање безбједности, преноси Анадолија.

Полиција је у суботу око 18.15 часова, у мјесту Неваде код Горњег Милановца, зауставила аутомобил BMW на којем су се налазили укључени блинкери, а наведеним возилом управљао је У. М., док се Н. М. налазио на мјесту сувозача.

Како се сумња, они су непосредно прије него што их је зауставила полиција, пресрели и извршили контролу путничког возила марке „пежо” којим је управљао 26-годишњи возач. Полицијски службеници су привремено одузели BMW док су алкотестирањем У. М. утврдили да је имао 1,01 промил алкохола у организму.

Осумњиченима У. М. и Н. М. је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Основном јавном тужилаштву у Горњем Милановцу.

Постоје индиције да су осумњичени у претходном периоду на исти начин оштетили више српских и страних држављана, због чега МУП апелује на грађане да, уколико су били њихове жртве, случај пријаве на број 192 или најближој полицијској станици.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана