Лажни полицајци везали и тукли брата и сестру док нису рекли гдје држе 200.000 КМ

Српска Инфо
Лажни полицајци везали и тукли брата и сестру док нису рекли гдје држе 200.000 КМ

Зграда је тотално необезбјеђена, овдје може да уђе ко год хоће. Пљачкаши су ушли нормално, отишли до његовог спрата, с тим што су се представили као полиција.

Један од њих показао је значку, каже за Блиц познаник инвеститора Саше П. (39) који је рано јутрос, у готово филмској акцији, опљачкан на Звездари!

Лажни полицајци су Саши П. из стана однијели 100.00 евра, које је он претходног дана подигао у банци. Сумња се да су пљачкаши управо то знали, те да су само чекали прави тренутак када ће упасти у његов дом.

– Овде су се у посљедње вријеме шетали непознати људи, око зграде и надлегледали је. Сашу и његову сестру су везали, чак су имали и пиштољ којим су им пријетили. Ударили су га једном, јер вјероватно није одмах хтио да им каже гдје је новац, а онда је морао јер се уплашио и био је везан – наводи познаник инвеститора за Блиц.

Иначе, дио Улице Вељка Дугошевића, гдје је иначе и опљачкан инвеститор, комшије називају "крими крајем". На згради гдје живи Саша П. нема камера, што самим тим отежава потрагу за разбојницима. Наводно, управо инвеститор Саша, није хтио да постави камере на згради у којој живи.

Инвеститор живи у "крими крају"

– Овдје све млади људи купују јако скупе станове, возе скупоцјене аутомобиле.. Углавном се зна да се баве криминалом. Тек по неко је породичан човјек који се бави легалним бизнисом – сазнао је Блиц од саговорника који живи управо у том крају.

Према причи комшија, Саша живи у стану са својом сестром, која се недавно ту доселила, јер је Саша повриједио руку, па је дошла да му помогне.

– Има дјевојку јако дуго, али не живе заједно. Сад му је ту сестра, која је млађа од њега. Они су обоје фини, а његова дјевојка се баш питала како се неко могао да уђе тако непримјетно у зграду. Зна се да је Саша на добростојећој финансијској ситуацији, те га већина поштује због тога – навеле су комшије.

Отац Саше П. је први започео инвеститорски бизнис, а временом се и син укључио у то.

– Он и отац сада раде заједно, углавном граде зграде овде по Звездари, људи их и знају по томе – навео је један од познаника.

Подсјетимо, "филмска пљачка" догодила се јутрос у Улици Вељка Дугошевића на Звездари када су лажни полицајци упали у стан Саше П. и узели му 100.000 евра. Двојица разбојника, извадили су пиштољ, везали мушкарца и његову сестру и тражили да им каже гдје је новац. Када је Саша дао новац, лажни полицајци су закључали врата стана и побјегли са плијеном!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана