Лалић: Миљковић и Беливук наложили убиство Љепоје

Tanjug
Foto: Tanjug

БЕОГРАД - У Специјалном суду у Београду окривљени-сарадник Срђан Лалић наставио је да одговара на питања о злочинима за које се потврђеном оптужницом терети група Вељка Беливука и Миљковића Миљковића.

Лалић је одговарајући на питања предсједнице судског већа испричао да су Беливук и Миљковић донијели одлуку да Милан Љепоја буде убијен.
   
Додао је да је то била освета јер је Љепоја учествовао у покушају убиства Радоја Звицера у Украјини, а за то убиство је као награду неколико припадника овог клана од Звицера добило по килограм кокаина.
 

Блиндирано возило "ауди" које је Беливук користио, према Лалићевим ријечима добио је од "кавачког клана", а наслиједио од убијеног Александра Станковића. 
    

 Лалић је причао о томе ко се бавио продајом дроге, па је рекао да су Беливук и Миљковић били задужени за продају и набавку кокаина, а браћа Милош и Марко Будимир за набавку и продају марихуане.
   

 Након судије Лалићу поставља питања адвокат Гордана Божиловић Петровић.
 

    Судија је на почетку саопштила да је веће одбило приједлоге одбране да се из списа предмета издвоје сви записи о претресању куће у Ритопеку и неколико станова. 
   
 Такође, судија је рекла да су из предмета издвојени записи и аудио снимци са саслушања Алексе Шејића и Владимира Димитријевића из МУП-а.
   

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана