Кривокапић: Ђукановић је компромитована личност

Срна
Кривокапић: Ђукановић је компромитована личност

ПОДГОРИЦА - Црногорски предсједник Мило Ђукановић је компромитована личност и док год буде представљао Црну Гору у свијету, држава и грађани ће трпјети велику штету, саопштено је из кабинета црногорског премијера Здравка Кривокапића.

Реагујући на објаве Мреже за афирмацију невладиног сектора /МАНС/ да су Ђукановић и његов син скривали власништво у више од пет држава, из кабинета Кривокапића су упитали колико још компанија и трастова које постоје само на папиру има Ђукановић.

Из кабинета црногорског премијера наводе да је Ђукановић прије двије године увјеравао да уопште нема компаније у свом власништву да би на крају признао постојање само једне - “Вагор Инвестмент” на Кипру, која такође није пословала.

Из кабинета су упитали посланике ДПС-а, који су реаговали на наводе МАНС-а, да ли заиста мисле да је било ко, здраворазуман и рационалан, повјеровао у манипулацију да је Међународни конзорцијум истраживачких новинара, са партнерима из 117 земаља, одлучио да објави базу података од скоро 12 милиона докумената само да би фабриковао аферу против Ђукановића.

“Ђукановић и његови партијски заштитници морају да имају на уму да се економски злочини над Црном Гором не заборављају и не застаријевају”, наводе из кабинета црногорског премијера.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана