Кривокапић честитао Дан државности премијерки Брнабић

Танјуг
Кривокапић честитао Дан државности премијерки Брнабић

Премијер Здравко Кривокапић честитао је Дан Државности Србије предсједници Владе Србије Ани Брнабић у нади да ће, како је навео, двије државе успјешно пребродити све изазове у тешким тренуцима пандемијске кризе.

- Увјерен сам да ће односи наше двије традиционално блиске и пријатељске земље бити додатно оснажене кроз заједничко ангажовање на интензивирању билатералне сарадње у свим областима од обостраног значаја - навео је Кривокапић, соапштено је из Владе Црне Горе.

Истиче да би иницијативнији и динамичнији приступ јачању дијалога у атмосфери међусобног повјерења, разумијевања и добросусједства "био само на добробит наших држава, али и региона у цјелини".

- Наша заједничка вањскополитичка опредјељења обавезују нас да наставимо интензивно да радимо на реформским процесима - навео је Кривокапић.

Радује га, каже, чињеница да се економска и инфраструктурна сарадња двију држава одржала у времену финансијске неизвјесности и сигуран је да постоји простор да она буде додатно ојачана.

- Надам се да ћемо успјешно пребродити све изазове који стоје пред нама у тешким тренуцима кроз које сви пролазимо због здравствене кризе изазване пандемијом вируса ковид-19 - наводи се у честитки Кривокапића српској премијерки.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана