Кристијан Голубовић „омиљени професор“: Скандал у основној школи

Г.С.
Кристијан Голубовић „омиљени професор“: Скандал у основној школи

БЕОГРАД - Родитељи ђака Основне школе „Ђура Јакшић” на Канаревом брду огорчени су због снимања спота групе “Црни Церак” у оквиру ког је у посјети школи био и осуђивани криминалац и звијезда ријалитија Кристијан Голубовић.

Порталу Н1 јавили су се забринути родитељи који наводе да је ово скандал.

Голубовић се на свом Инстаграм профилу похвалио и снимком који је начињен током посјете школи насловљеним „Ваш омиљени професор”, а у ком узвикује – „то је чувена учионица са децом сумњивог раста”, „дегенерици”, а показује и своје ципеле и говори – „пази шимика и бела чарапа, ово нема нигде”.

У бројним коментарима на постављени видео издвајају се они у којима се тврди: „Ово има само у Србији” и „Не могу да верујем да му је неко дозволио приступ школским установама!! Ово под хитно треба санкционисати! Позвати надлежне на одговорност! Од школа праве Пинкове ријалитије”.

Дјеца одушевљена

Отац дјетета које иде у поменуту школу рекао је за Н1 да се осјећа катастрофално, „када види да поменути ликови имају уопште приступ школи, а камоли да су у учионици и да нешто снимају”.

- Какав је то пример који се даје нашој деци, школству и слично. Ко је уопште дозволио њему приступ, шта ради тај полицајац у школи, шта су радили наставници…? - каже отац.

Он истиче и да се све дешавало током школске наставе.

- Најтужније ми је кад видим ову децу на снимку која се смеју његовим назови форама и одобравају такво понашање. Какво смо ми то друштво кад смо дозволили оваквим појединцима да буду примери, ужас. Где су институције које требају на ово да реагују? - пита се он.

Кристијан Голубовић је током посљедњих 30 година више пута завршавао иза решетака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана