Косовска Митровица:Ухапшена двојица Срба осумњичена да су разбијали прозоре на киосцима

Танјуг
Косовска Митровица:Ухапшена двојица Срба осумњичена да су разбијали прозоре на киосцима

ПРИШТИНА - Косовска полиција саопштила је данас да је ухапсила двојицу Срба осумњичених да су разбијали прозоре на појединим киосцима у сјеверном дијелу Косовске Митровице и навела да им је по налогу тужиоца одређено задржавање од 48 сати.

Косовска полиција је у саопштењу навела да је ноћас у 1.48 часова добила информацију да на пијаци код главног моста на сјеверу Косовске Митровице, двије особе разбијају прозоре на неким киосцима, па је дежурна полицијска патрола брзо реаговала и стигла на лице мјеста, гдје су двојица осумњичених примијећена. Они су, чим су угледали полицију, успјели да побјегну са те локације, навела је косовска полиција на Фејбуку.

-Полицијски службеници су, у циљу спречавања крађе и хапшења осумњичених, наставили да их прате и успјели су да зауставе двојицу осумњичених у улици Краља Петра око 2.30 часова. Двије ухапшене особе -А.Р. и Л.В. спроведене су и приведене у полицијску станицу Сјеверна Митровица. О случају је обавијештен исљедник, који је обавијестио и надлежног тужиоца. Покренут је предмет и по налогу тужиоца двојици осумњичених је одређено задржавање од 48 сати – казали су у полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана