Комбанк Дворана постала Мтс Дворана у наредних 5 година

Танјуг
Foto: arhiva

БЕОГРАД - Компанија Телеком Србија од данас је генерални спонзор некадашњег Дома синдиката, односно Комбанк Дворане и носиће назив Мтс Дворана у наредних пет година, најављено је данас на конференцији за медије.

На свечаности тим поводом данас у већ бившој Комбанк Дворани, директор ове установе Игор Станковић изразио је велику захвалност успешној телекомуникационој компанији на будућем партнерству и генералном директору Владимиру Лучићу.

"Искрено ми је задовољство да се данас налазимо овде тако лепим поводом. Афирмација културе, забаве и уметничких вредности будуче Мтс Дворане јесу вредности од којих наша установа никада неће одустати" рекао је Игор Станковић, директор нове Мтс Дворане, као и дистрибутерске куће “Mega.Com Филм. Станковић је истакао да ће визија креативног обликовања и унапређење садржаја Мтс Дворане од сада у партнерству са компанијом Телеком Србија бити знатно побољшана.

"Традиција коју носи Дом синдиката већ дуже од 60 година остаће култно место уграђено у ДНК свих генерација, мјесто за филмове, концерте, конгресе и свега осталог као простор најзначајнијих догађаја у Београду, Србији и шире", нагласио је Станковић. Директор сада већ бивше Комбанк Дворане са поносом је подвукао да је Телеком лидер у сваком сегменту свог пословања цијеле Србије и региона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана