Китановић: Мушкарац повређен у пожару примио терапију у Ургентном центру

Танјуг
Китановић: Мушкарац повређен у пожару примио терапију у Ургентном центру

КРАГУЈЕВАЦ- Специјалиста ургентне медицине из Завода за хитну медицинску помоћ Крагујевац Слободан Китановић рекао је да је мушкарац који је повређен у пожару у центру Крагујевца примљен у Ургентни центар и да је добио одговарајућу терапију.

"Мушка особа у свесном стању је превезена до Ургентног центра. Стандардно је процесуиран и добио је одговарајућу терапију од наше екипе.

Остале пацијенте које смо прегледали, били су пацијенти са високим притиском, јер су били под стресом", истакао је Китановић за К1.

Како је навео, мушкарца су ватрогасци извели до улаза у зграду гдје је био пожар, послије чега га су га прихватили љекари.

"Колико сам успео да видим, опекотина је била на врату. Од дима је био сав црн и зато смо га одмах превезли до болнице, јер може да дође до даљих компликација. Добио је кисеоник, давали смо и одговарајућу терапију", рекао је Китановић.

У солитеру у центру Крагујевца синоћ око 21 сат избио је пожар у којем су страдале две женске особе. Пожар, који је избио на 11. спрату зграде у Лепеничком булевару гасило је више ватрогасних возила, након чега је локализован

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана