Кикинда: Убио мушкарца чекићем због жене, па пресудио себи

ГС
Кикинда: Убио мушкарца чекићем због жене, па пресудио себи

КИКИНДА - Стравичан злочин догодио се у Кикинди када је један мушкарац чекићем убио другог, јер је сумњао да је у вези са његовом женом.

Послије убиства он се објесио. Увиђај и истрага су у току.

Злочин се догодио данас и према незваничним сазнањима, Ш.М. је убио Т.З., а онда себи одузео живот јер је сумњао да је његова супруга у емотивној вези са пензионисаним кикиндским кондуктером. 

На улазним вратима убијеног човека јасно је могла да се види крв. Тај призор затекла је и комшиница. Она је за Курир рекла да је јутрос, нешто послије осам сати, изашла на откључа капију:

"Пажњу су ми одмах привукла комшијина крвава врата. Пробудила сам мужа и рекла да се нешто чудно дешава у кући нашег комшије. Позвали смо и једну нашу комшиницу која ради у полицији. Она је и позвала патролу. Кад су полицајци стигли, имали су шта да виде. У ходнику је лежало беживотно крваво тело нашег комшије. Убрзо су на тавану куће Т.З. пронашли обешеног мушкарца" испричала је комшиница и додала да су са покојним Т.З. сваког јутра кафенисали.

"Сам је живео у овој кући, а пре годину и два месеца отишао је у пензију. Наш комшија је био шећераш. У први мах смо помислили да му је позлило, али је убрзо постало јасно шта се догодило. Са њим и јутрос требали да попијемо прву јутарњу кафу, а касније и колаче. Са њим смо се веома добро живели, као да нам је био брат рођени" рекла је комшиница.

Беживотна тијела Т.З. и Ш.М. биће послата на обдукцију у новосадски Завод за судску медицину.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана