Кикинда: Родитељи са бебом слетjели аутом у канал

ГС
Foto: AMCC

КИКИНДА - Аутомобил марке „хyндаи I 20", у којем је била млада трочлана породица са бебом из Кикинде, слетио је у канал на путу између Кикинде и Башаида, и на срећу нико није теже повријеђен.

То је права срећа, јер се аутомобил у каналу преврнуо, али су, по свему судећи, ваздушни јастуци сачували животе ових људи. Срећа је па у каналу није било ни воде. 

У аутомобилу су били родитељи и њихова беба, млађа од годину дана, која је остала неповријеђена, док су отац и мајка задобили лаке тјелесне повреде. 

Како смо сазнали у Општој болници у Кикинди, где су све троје прегледани, мајка је задобила лакше повреде главе и грудног коша.

"Мушкарац има повријеђено ребро и надлактицу и биће упућен на ортопедски преглед и дијагностику у болницу у Зрењанин пошто наша болница тренутно нема ортопеда. Беба, тачније одојче је добро и оно је за кућно лијечење. Отац и мајка дјетета имају лаке тјелесне повреде и надамо се да ће обоје бити добро" речено је „Новостима" у Општој болници у Кикинди.

Незгода се догодила нешто прије осам сати, када је жена (31), која је возила аутомобил, из за сада непознатих разлога, изгубила контролу над возилом и слетила у канал поред пута. Ауто је с коловоза слетјело код код насеља Винцаид. Прву помоћ путницима су пружили возачи који су туда пролазили и они су позвали полицију и Хитну службу.

"Полиција је обавила увиђај на лицу мјеста и утврђује околности које су довеле до незгоде. Сво троје путника брзо је пребачено у болницу на преглед" потврђено је у Полицијској управи Кикинда.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана