Карађорђевићи угостили и даривали малишане из осјетљивих категорија

Танјуг
Карађорђевићи угостили и даривали малишане из осјетљивих категорија

БЕОГРАД - Принц Александар и принцеза Катарина Карађорђевић угостили су на традиционалном божићном пријему на Белом двору малишане без родитељског старања, са тешкоћама у интелектуалном развоју и социјално угрожене, те им уручили празничне поклоне.

Принцеза Катарина је поручила дјеци да је Бели двор и њихов дом и да је посебно срећна када види њихову радост због даривања.

"Ова прилика да уживамо у сваком могућем тренутку са овом дивном децом, да им пружимо нашу љубав, да се осећају као код куће и да знају да нису заборављена, посебан је благослов. То је дар по себи, највећи дар на целом свету. Када видимо сву децу како се овде играју и смеју, то уноси велику, посебну радост у наша срца", поручила је принцеза Катарина.

Одржавање ових пријема је омогућено захваљујући Хуманитарној организацији "Лајфлајн" из Чикага и њених добротвора који су и ове године омогућили да угрожена дјеца у Србији и Републици Српској осјете радост Божића, преноси Тањуг.

Осим пакета, "Лајфлајн" и Фондација Принцезе Катарине у Београду и ове године су организовали и доставу хране за божићну трпезу за дјецу у домовима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана