Кадиров: НАТО хушкачка страна на Косову и Метохији

Срна
Кадиров: НАТО хушкачка страна на Косову и Метохији

ГРОЗНИ - Лидер Чеченије Рамзан Кадиров поручио је да прати ситуацију на Косову, која је веома сложена јер постоји НАТО као трећа, хушкачка страна, те истакао да нигдје нема доброг суживота са интервенционистима ове војне алијансе.

Он је позвао Србе и косовске Албанце да избаце НАТО из своје једначине и да размишљају о будућности. "Тада ће доћи до разумијевања проблема и његовог рјешења.

Постоје одлични примјери суживота људи различитих вјера и националности, али нема примјера доброг суживота са НАТО интервенционистима", објавио је Кадиров на "Телеграму".

Он је додао да о овом питању није могуће стати ни на страну Срба ни косовских Албанаца.

Кадиров је подсјетио да је Србија отворено подржала Русију у борби против "нацизма и сатанизма у Украјини". "Предсједник Србије Александар Вучић, којег добро познајем, одлично разумије шта је НАТО и којим методама распирује сукобе.

Цијели НАТО покушава искварити земље са традиционалним вриједностима у гомилу злих људи без вјере и части. Западни савезници су се, схвативши да у Украјини њихови планови пропадају, одлучили борити против зацјељивања рана на Балкану", навео је Кадиров.

Кадиров истиче да је још више увредљиво што су на једној страни, коју НАТО хушка, косовски муслимани. "Званични разлог настанка сукоба је толико смијешан и баналан да нема сумње у мијешање споља.

Прије него што су обје стране имале времена разговарати о било чему, НАТО већ проглашава борбену спремност и повлачи своје снаге на границу.

Док се Балкан буде међусобно борио, Запад ће му давати оружје, а живјети у миру. Упамтите, присташама Сотоне је од користи да под било којим изговором сукобљавају вјернике", написао је Кадиров.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана