Јовановић: Вријеђали су ме пред сином и оштетили аутомобил

Танјуг
Јовановић: Вријеђали су ме пред сином и оштетили аутомобил

БЕОГРАД - Предсједник Либерално демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић изјавио је, поводом синоћњег инцидента на аеродрому "Никола Тесла", да се све десило када је дошао на аеродром да дочека сина Михајла, који је из Велике Британије дошао да са породицом прослави крсну славу.

Јовановић је за Танјуг телевизију испричао да су они као породица веома везани и да одржавају традицију да се за славу окупе и заједно иду у цркву.

-Син је хтео да ме изненади, организовао се и пронашао је два и по дана да дође и проведе славу са нама. Синоћ ми се јавио из Амстердама и рекао да је за сат на аеродрому у Сурчину, да дођем по њега и да ћемо бити заједно за славу - испричао је Јовановић за Танјуг ТВ.

Додао је да сјео у изнајмљени аутомобил и дошао на аеродром, пет минута пре него што је син слетео.

-Када смо после 10 минута изашли из зграде на пешачком прелазу је поред нас прошао ауто, а момци из њега су ме кроз отворене прозоре вређали, мислећи да су хероји због тога што су ме извређали пред дететом. Онда сам пришао својим колима и видео задњу таблицу која виси на једном шрафу, сву изломљену. Покушао сам некако да решим то да Михајло не види, а он је гледао ауто са друге стране и рекао да је неко и тамо поломио таблицу - испричао је Јовановић и додао да је ауто био ишутиран.

На питање да ли ће пријавити случај надлежнима, рекао је да „они имају посла преко главе“ и да „он ту нема никога да тужи“.

-Немам ја ту никога да тужим, да се жалим. Уосталом, они су сами позвали полицију, ја сам остао до четири сата ујутру, није било ништа од вечере. Михајла сам послао таксијем кући, а ја сам чекао да они одраде свој посао и они су то урадили - рекао је Јовановић.

Додао је да разумије да је „код нас политика сурова и да живот никоме није лак“, али да ниједном родитељу не жели да пролази кроз оно кроз шта је он синоћ прошао.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана