Јовановић прозвао адвоката: "Боцане, зар не можеш боље"

ГС
Јовановић прозвао адвоката: "Боцане, зар не можеш боље"

БЕОГРАД - Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић огласио се касно синоћ на друштвеним мрежама након што је, како су пренијели медији, приведен у полицију због пријетњи које је упутио адвокату Немањи Алексићу из Новог Сада.

Српски медији су, подсјећамо, објавили, да је Јовановићу, у консултацији са Тужилаством одређен притвор од 48 сати, али је лидер ЛДП-а, како се испоставило, убрзо пуштен. Јовановић се нешто послије поноћи огласио на Фејсбуку:

- Док паркирам ауто испред зграде, пријатељи зову и питају јел‘ читам Новости и Курир... Нисам толико луд... - навео је.

Он је, такође на Фејсбуку објавио фотографију адвоката Немање Алексића уз опис: “Боцане зар не можеш боље”, али и своју фотографију као и дио изјаве коју је тај адвокат дао новинару Курира:

- Чедомир Јовановић нема ни физичке, нити интелектуалне капацитете да мене нападне. Он се пре извесног времена почео да врши притисак у вези с једним процесом у коме он нема баш никакву улогу, нити је странка, нити је на било који начин повезан са овим поступком - рекао је Алексић.

Алексић је за исти медиј изјавио и то да је добио пријетње од Јовановића, које је пријавио полицији, а након чега је лидер ЛДП-а, како је навео, приведен. Казао је и то да је Јовановић прије извјесног времена почео да врши притисак на њега јер заступа једну пословну банку, која потражује имовину једне странке у процесу.

- Почео је да врши притисак и на извршитеља, што је ван сваког кодекса и професионалне етике. Од ње је тражио да одложи извршење за 10 дана. Међутим, пошто је су већ ангажовани бројни ресурси државних органа то није било могуће. Тада је у разговору са колегиницом адвокатом рекао да пренесе адвокату Немањи Алексићу, то јест мени, да ће да добије батине и додао да ће довести своју приватну полицију - навео је адвокат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана