Јована Балашевић пријавила супруга за насиље: Тврди да ју је држао закључану

ГС
Јована Балашевић пријавила супруга за насиље: Тврди да ју је држао закључану

БЕОГРАД - Глумица Јована Балашевић, кћерка познатог новосадског кантаутора Ђорђа Балашевића, пријавила је у суботу свог ванбрачног супруга Александра Јовановића, иначе бившег предсједника Скупштине Града Новог Сада, за насиље у породици, пише Телеграф.

Како се сазнаје глумица је дошла у стан у Улици Илије Огњановића у ком је живјела са супругом, да покупи ствари и да се исели, тада је дошло до вербалног обрачуна када је Јовановић изрекао низ увреда. Он је потом супругу закључао у стан и рекао јој да неће изаћи одатле и да зове полицију Балашевићева је потом позвала мајку, која је контактирала полицију, а убрзо након тога, Јовановић је откључао стан и пустио је да изађе.

Кћерка познатог кантаутора је полицији изјавила да већ годинама трпи психичко насиље и да је Јовановић назива лудачом, те да јој говори да треба да се лијечи и да пије лијекове. Иначе њих двоје из ванбрачне заједнице имају двоје малољетне дјеце. Како Телеграф сазнаје из ПУ Нови Сад, Јовановићу је одређена хитна мјера забране приласка, и против њега је тужилаштво поднијело кривичну пријаву у редовном поступку за насиље у породици.

"Пријавила сам мужа"

- Ништа не бих на ту тему говорила, због деце и породице. Тачно је да сам пријавила мужа, поступак је у току. То је све што за сада могу да кажем, разумите ме - поручила је Јована за Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана