Јасмина на свиреп начин убила супруга, па се покушала убити

ГС
Јасмина на свиреп начин убила супруга, па се покушала убити

Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против Јасмине С. (44) из Лазаревца због сумње да је у фебруару ове године на свиреп начин убила супруга Сашу С, након чега је себи покушала да одузме живот.

Осумњиченој се на терет ставља кривично дјело тешко убиство. Оптужница је поднијета Вишем суду у Београду на одлуку о потврђивању, уз приједлог да јој се продужи притвор – саопштено је из тужилаштва.

Сумња се да је Јасмина С. супругу задала 15 убодних рана у предјелу трупа, након чега је у циљу прикривања кривичног дјела, испод тијела покојног ставила на под један тепих, а испод његове главе четири јастука и радну униформу!

– Преко тијела покојног ставила је пвц фолију, два јоргана, ћебе, прекривач и једну женску јакну. Потом је 28. фебруара ове године ножем себи нанијела повреде у предјелу врата и лијеве подлактице – саопштило је тужилаштво.

Тијело покојника откривено је истог дана у стану којем су живјели са дјецом.

Јасмина је након злочина комшијама рекла да јој је супруг у болници. Данима је користила омекшивач и кућну хемију како би прикрила непријатан мирис беживотног тијела.

Након што је покушала да изврши самоубиство, Јасмина је оставила опроштајну поруку деци: “Воли вас мама. Будите добри и храбри…”

Комшија је некако успио да смири дјецу, дао им је слаткише и кренуо у сусједни стан. Међутим, како је Јасмина покушала самоубиство пред улазним вратима, није могао да их отвори. Позвао је полицију и онда видео језив призор.

Јамина је лежала сва у крви с три убодне ране на врату, док је Синишино тијело било на каучу, пише Блиц.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана