Истрага масакра код Неготина: Дјевојка ухапшена због четвороструког убиства

novosti.rs
Истрага масакра код Неготина: Дјевојка ухапшена због четвороструког убиства

НЕГОТИН - М. Б. (25) ухапшена је због сумње да је учествовала у четвороструком убиству у Јабуковцу.

Како сазнају “Новости”, она се сумњичи за тешко убиство у саизвршилаштву, а као свог сарадника и особу која му је рекла да Казимировићи имају пара, означио ју је управо Давор П. (35), који је осумњичен за четвороструко убиство.

Овај Јабуковчанин је у првом исказу признао да је убио Рају Казимировића (72), његову мајку Драгицу (93), сестру Љубинку Оприкић (76) и сестричину Драгану Јозељић (53).

Давор је у међувремену измијенио исказ и испричао је да је М.Б. дала идеју за пљачку, као и да је она пуцала из пушке.

М.Б. којој је судија за предходни поступак, на приједлог Вишег јавног тужилаштва у Неготину, одредио притвор у трајању до 30 дана, међутим све негира и тврди да ништа од онога што је Давор пред истражитеље изнио против ње није тачно.

Она је на саслушању негирала да је била у љубавној вези са Давором, као и да се плаши Давора.

Давор, међутим, каже да је и М.Б. учествовала у злочину пуцајући из пушке, која је заједно са шкорпионом кога је он користио и осталим оружјем које посједује пронађена закопана на салашу његове породице. Иако су, каже, обоје имали на рукама рукавице, осумњичени тврди да у свом телефону чува преписку са М.Б. која ће наводно недвосмислено потврдити све што је рекао, што ће показати и додатна вјештачења садржаја телефона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана