Исповијест мајке жртве педофила: Монструм нам је био у комшилуку

ГС
Foto: Илустрација

БЕОГРАД - Монструм из комшилука тјерао је моју четворогодишњу кћерку да му дира полни орган, док је другом руком трљао њен, а затим јој је дао крушку како ником не би рекла шта се десило - овим ријечима, још у стању шока, започела је своју исповијест Марија Б. мајка дјевојчице из Србије.

Дјевојчица је до детаља препричала мајци шта јој је педофил радио, а онда је услиједио шок јер полиција није упутила дијете на преглед, већ су то обавили они у полицијској станици.

- У јулу сам дјевојчицу око 11 сати послала код комшинице на чај, а иначе живимо у улици гдје нема саобраћаја. Како се након неког времена није појавила код ње, ја сам се уплашила и изашла и пронашла дјевојчицу како стоји на капији нашег дворишта сва преплашена. Држала је крушку у руци и описала мајци како јој је воће дао комшија који је додиривао по полном органу - почиње испијовест за Пинк шокирана мајка.

Пријавили полицији

Дјевојчица је мајци описала како му је говорила немој али он није стао.

- Ја сам одмах позвала супруга и случај смо пријавили полицији, одмах смо отишли у полицијску станицу. Ја сам испричала шта се десило, дјевојчица је потврдила, затим је услиједио разговор са инспектором па са социјалним радником, а онда је услиједио шок јер је инспектор понављао „нећемо код љекара, нема потребе” - наставља своју причу несрећна жена.

- Инспектор ми је затим рекао да скинем дјевојчицу и да погледам да ли има повреде, није их било, написали су извјештај и послали нас кући - каже мајка.

Наредних двадесетак дана дјевојчица је била узнемирена, а мајка је мислила да јој је наишао такав период, а онда је 19. августа преплакала дан и била видно узнемирена.

- Одвела сам је код дјечијег љекара, дали су нам упутницу да урадимо анализе крви да се види шта је. Послије кратког боравка кући гдје је дијете одспавало, вратили смо се у болницу, па је докторица која је позвала и надлежне институције и Центар за социјални рад, упутила дијете у Београд код дјечијег гинеколога. То смо и урадили, и када смо дошли да јој ураде ултразвук и спустили јој панталонице тако се она претворила у звијер - прича уплакана мајка.

Процес у току

Према њеним ријечима дјевојчица је била толико узнемирена да није дозвољавала да јој објасне да јој нико неће ништа лоше урадити. Сви су занијемили, а мајка није могла да приђе сопственом дјетету.

- Послије сат времена успјели су да одраде ултразвук али остале прегледе нису могли да раде без присуства полиције. И тек треба да идемо код неуропсихијатра - прича мајка.

- Човјек који је починио овај страшан чин је приведен и процес је у току, али сам тада када је пријављен, доживјела непријатност и вријеђање од стране његове кћерке. Ово је борба не само за моје дијете већ и за сву дјецу Србије - закључила је мајка.

Како је мајка испричала даље, ово није био први случај педофилије. Прије седам година још једна дјевојчица је доживјела исту ствар од стране тог комшије. Како каже, мисли да тај случај тада није пријављен.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана