Испливао снимак страшног насиља из Сремске Митровице: Жену бивши партнер ујео за образ, спасао је случајни пролазник

ГС
Foto: Принтскрин

Стравично насиља над женом догодио се у Сремској Митровици, испред болнице, а видео снимак овог ужаса се брзо раширио друштвеним мрежама.

Како се сазнаје, мушкарац је напао своју бившу партнерку без обзира што има забрану приласка. Он је напао, и након неколико удараца ујео је за образ, преноси "Митровица.инфо".

Ово стравично насиље прекинуо је случајни пролазник који је одбранио жену и отјерао насилника.

"Са овом женом ко зна шта би било да нисмо наишли брат и ја", објавио је на друштвеној мрежи мушкарац који је насилника спријечио у његовом недјелу:

“Залепио јој је главу за зид из све снаге и затим ујео за образ. Жена је рекла да су разведени и да он има забрану приласка. Жена је отишла у болницу и изашла са лекарском документацијом. Неки пролазници су све посматрали, не реагујући, као да су у позоришту.”- рекао је мушкарац који је спречио трагедију.

Полиција интензивно трага за насилником

Полиција је расписала потрагу за насилником због сумње да је починио кривично дјело насиље у породици за шта је већ раније био осуђиван.

Обављен је разговор са жртвом, а против осумњиченог поднијета је кривична пријава. Полиција током дана обилази дио града у коме жртва станује ради њене безбједности, речено нам је у полицији.

Након инцидента жена је потражила медицинску помоћ у Општој болници, где је примарно збринута и прегледана од стране љекара специјалисте на одјељењу ОРЛ. Установљене су угризне ране на образу и доњој усни, што се карактерише као лакше повреде, те није било потребе за задржавањем пацијенткиње.

Пуштена је на кућно лијечење, уз контролу за недјељу дана. Према информацијама које још увијек нису потврђене, осумњичено лице је повратник, односно раније је осуђиван за вршење породичног насиља, преноси Курир.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана