Преминуо Игор Бркић (17) за којег је навијао цијели регион, болне ријечи његове мајке тјерају сузе на очи

Г.С.
Преминуо Игор Бркић (17) за којег је навијао цијели регион, болне ријечи његове мајке тјерају сузе на очи

Игор Бркић (17) из Љубовије преминуо је након дуге и тешке борбе са раком мозга.

Овај тинејџер борио се свим силама против невидљивог непријатеља. Нажалост, његово тијело није издржало и напустио је овај свијет.

Вијест о његовој смрти подијелила је мајка, а породица, пријатељи и познаници опраштају се од Игора путем друштвених мрежа, преноси Српска Инфо.

– Драги наш анђео Игор је отишао из нашег живота, али никад неће из нашег срца. Драга моја Драгана, анђеоска душа је стигла у свој дом. Искрено саучествујем у твом болу. Не могу ни да замислим како се осјећаш, али знај да сам увијек ту за тебе. Прими моје искрено саучешће! Цијела моја породица се моли за вас, никад га нећемо заборавити – стоји у објави коју је подијелила Игорова мајка Драгана.

Игор је био здрав, весео и насмијан дјечак. Као и сваки други тинејџер, ишао је у школу, дружио се, маштао о својој будућности. Његово дјечије сањарење, једног дана прекинула је злоћудна болест, иако на почетку уопште није дјеловало да је у питању рак.

– Први симптоми били су главобоље и повраћање, то је трајало око десетак дана. Доктори су мислили прво да је корона. Примао је инфузије, али узалуд. Болови су и даље били присутни. Онда смо одлучили да одемо у болницу. Услиједио је и магнет, гдје су установили да има тумор на мозгу – испричала је у јуну његова мајка Драгана.

Игор је први пут оперисан у Београду. Нажалост, годину касније, тумор се вратио. Тада, Бркићи су морали да се обрате љекарима у иностранству, јер у Србији није постојала терапија за такву врсту тумора.

Нажалост, када је имао само седам година, Игор је изгубио оца. Из његовог наручја, отео га је невидљиви непријатељ са којим се и Игор борио.

– Мој муж је преминуо прије 10 година. Игор је тада имао само седам година. Игор има и млађу сестру Ивону, која је изгубила оца са само три године. Имао је канцер дебелог цријева и није успио – присјећа се Игорова мајка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана