Хрватин: Нисам имао осјећај да ће ми позлити када смо уклањали тијело Митића

Танјуг
Хрватин: Нисам имао осјећај да ће ми позлити када смо уклањали тијело Митића

БЕОГРАД - Окривљени-сарадник Бојан Хрватин данас је одговарајући на питање судије рекао да уклањање тијела Николе Митића, односно комадање и млјевење у индустријског машини, није утицало тада на њега и да није имао осјећај да ће му позлити.

Судија је питала Хрватина како се осјећао пошто је тада први пут учествовао у уништавању тијела, на шта је он одговорио да у том тренутку није оставило утисак на њега.

Одговарајући на Миљковићева питања, Хрватин је рекао да је од припадника овог клана сазнао да је Миле Радуловић Капетан преузео послове шкаљараца, након убиства Игора Дедовића и Стевана Стаматовића у Атини и Алана Кожара  и Дамира Хадзића на Крфу.

Хрватин је затим одговарао на питања о отмици Милета Радуловића Капетана и убиствима Дамира Хоџића и Адиса Спахића, наводећи да је Миљквић слао слике на групу убијеног Ходзића како лежи на каучу прекривен шареним чаршафом.

Поред слика Хоџића, Хрватин је рекао да је Миљковић послао и слику везаног Радуловића на поду у кући са цигаром у устима и паклицом малбора поред њега.

Хрватин је причајући о уништавању аутомобила "фиат добло" рекао да је Никола Вушовић звани Дзони са Врачара након хапшења Беливука и Миљковића, направио групу у којој је, поред Хрватина био и Душан Јовановић Гиба, Владимир Војиновић и Дарио Ђорђевић Декстер и организовали да се уништи тај ауто као и "бмв" који је Миљквић користио а који је припадао убијеном Здравку Радојевићу.

Судија је Миљковића након паузе упозорила да не може окривљеног-сарадника да оптужује да лаже, а Миљковић је током данашњег суђења у једном тренутку рекао Хрватину "цедићемо те Бојане до задњег дана".
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана