Хорор у Банату: Мајка полила сина бензином па га запалила

Г.С.
Хорор у Банату: Мајка полила сина бензином па га запалила

ЗРЕЊАНИН - Мјештани Српске Црње у Србији шокирани су инцидентом као из хорор филмова који је задесио њихово мирно мјесто, а клупко око рјешавања случаја се све више запетљава зато што, како незванично сазнаје "Блиц", мајка С. М. (44) која је наводно полила бензином и запалила сина А.Т. (26) тврди да се он сам запалио.

Из извора у полицији "Блиц" сазнаје да је увиђај на мјесту трагедије и даље у току те да је истрагу преузело Више јавно тужилаштво из Зрењанина.

- Добили смо дојаву око 19.50 сати да се догодила несрећа у породичној кући у улици Краља Александра и када је патрола изашла на лице мјеста затекли су испред куће С.М. и њеног емотивног партнера са којим живи Ш.Љ. (58) како вичу да се А.Т. запалио. 

Одмах је обавјештена Хитна помоћ која је повријеђеног превезла у зрењанинску болницу гдје су му констатиране опекотине на око 40 посто тијела опасне по живот те је пребачен на Одељење пластичне хирургије у новосадски Клинички центар - прича за "Блиц" извор упознат са детаљима истраге која је још у току.

Како каже, о случају је обавијештено Више јавно тужилаштво у Зрењанину по чијем налогу је покренута истрага и увиђај је и даље у току.

- Тренутно се не може тврдити да је мајка полила сина и запалила га мада постоје индиције да је то заиста урадила. Истрага ће показати праву истину која ће се сазнати највјероватније уколико С.М. призна злочин или када оштећени А.Т. буде могао да прича зато што полиција због његовог стања није могла да узме од њега изјаву - објашњава саговорник.

Издржава казну кућног затвора 

Како је "Блиц" већ извјештавао, С.М. издржава казну кућног затвора без електронског надзора због кривичног дјела наношење тешких повреда, а мештани и комшије немају ни једну лијепу ријеч за њу док за њеног сина имају само ријечи хвале.

- С. М. је ноторна алкохоличарка као и њен емотивни партнер и увијек је правила неке глупости. Нанијела је тешке тјелесне повреде и добила кућни затвор. Сада је изгледа запалила сина. Па шта још треба да се деси да она заврши у правом затвору - питају се њихове комшије.

Додају да је А.Т. добар, вриједан и скромни младић који је живио од наднице и помагао браћу и сестре, њих укупно осмеро дјеце које је С.М. напустила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана