Хоџа: Пантићу нису ускраћена права, налази се у полицијској станици на Јарињу

Танјуг
Хоџа: Пантићу нису ускраћена права, налази се у полицијској станици на Јарињу

ПРИШТИНА- Један од директора косовске полиције Газменд Хоџа рекао је да се ухапшени бивши полицајац Дејан Пантић налази у полицијској станици на Јарињу и да “има исте услове као и полицајци у тој станици” додајући да су постављене барикаде онемогућиле посjету породице.

-Пантић не спава на столици, спава у кревету, има храну, воду, лијекове које му препише љекар. Посјетио га је и медицински тим Еулекса. Овдје се не ради о било каквом малтретирању и ускраћивању његових права -  рекао је Хоџа, а пренео портал “Калџо”.

Он је рекао да је Пантић смjештен у полицијску станицу у Јарињу “због околности које су настале након постављања барикада” и објаснио зашто његова породица не може да га посјети.

-Његов адвокат је био присутан када га је суд испитивао. Слобода кретања у том дијелу је ограничена, али су барикаде оно што је онемогућило посјету породице - додао је Хоџа.

Бившем полицајцу Пантићу је 12. децембра одређен притвор у трајању од мјесец дана, а ухапшен је два дана раније на прелазу Јариње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана